001. SGS7

Samsung Galaxy S7 specificaties

Samsung Galaxy S7Zoals altijd gaan er weer een groot aantal geruchten over het nieuwe Samsung toestel. Op dit moment is er zoals altijd ook nog steeds niet veel duidelijk, Samsung weet meestal de exacte details over het toestel goed te beschermen. SamMobile geeft aan dat Samsung van plan is om gebruik te maken van 3 verschillende soorten chips voor de Galaxy S7. Samsung zou hierbij de wereld verdelen in verschillende markten, waarbij de toestellen voor India zal beschikken over een Exynos 7422 chip, de toestellen voor China en Amerika over een Qualcomm Snapdragon 820 chip en de markt voor Korea, Japan en Europa over een Exynos 8890 chip. Waarschijnlijk zou dit ermee te maken hebben dat Samsung de verschillende markten met een andere prijszetting wil benaderen, mogelijk worden de toestellen in India dus een stukje goedkoper dan in Europa.

Samsung Galaxy S7 abonnement

Galaxy S7 heeft beste perfomance van alle Samsung smartphones

Elk van de nieuwe chips zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy S7 een stuk beter zal presteren dan de Galaxy S6 en de varianten op de S6. Ook blijft Samsung met deze chips ver voor op de concurrentie op het gebied van snelheid en performance. Meer informatie over de exacte specificaties is nog niet bekend, door middel van nieuwsberichten zal er continue worden bericht over nieuwe geruchten over de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Edge Plus.

Samsung Galaxy S7 camera

Volgens geruchten, verspreid door Galaxy Club, zou Samsung van plan zijn om de Galaxy S7 te voorzien van een 20 MP camera dat gebruikmaakt van 1.0-micron pixels. Andere geruchten geven aan dat Samsung uit prijsoverwegingen mogelijk ook kan kiezen voor een 12 MP camera die in kwaliteit niet veel zal onderdoen voor de 20 MP variant.

Scherm van de Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 zal waarschijnlijk voor het eerst gebruik gaan maken van de 4K techniek, hiermee zal de nieuwe Samsung smartphone direct tot de smartphones met het beste scherm gaan behoren. Het beeldschermformaat van de Samsung Galaxy S7 zal waarschijnlijk 5.2-inch of 5.8-inch worden. De Galaxy S7 Edge Plus versie zal een beeldschermformaat van ongeveer 6-inch gaan krijgen.